Следвайте ни

Деян Дойнов обяви кандидатурата си за кмет на Сопот

viber icon

Кметът на Сопот  Деян Дойнов обяви кандидатурата си за кмет на общината за втори мандат. Той направи това в ритуално изявление пред  надписа „Аз съм българче“ над града, изграден по негова идея в началото на този мандат. До Дойнов застана Николай Николов, кметът на Анево, другото населено място в малката подбалканска община. Ще създадем местна коалиция „Бъдеще за община Сопот“ обяви досегашният кмет и допълни, че двамата с Николай Николов ще работят с всеки, който е готов да даде своя принос за устойчивото развитие на Сопот и Анево. 

Избрах това знаково място да обявя кандидатурата си,  защото за мен е клетвен олтар, до който всеки българин усеща своя дълг към родината, каза Дойнов. Той направи кратка равносметка на извършеното през първия му мандат и  заяви, че чувства очакванията на хората върху гърба си като важна отговорност с тежестта на Балкана, има и подкрепата на семейството и екипа си. 

Мотото на кампанията на Деян Дойнов и Николай Николов ще бъде „Продължаваме напред“, тъй като  определят работата си в тези четири години като добро начало за градивно и светло бъдеще на своята община.

 През изминаващия мандат кметовете на Сопот и Анево създадоха отношения на партньорство, честност и почтеност, припомни Дойнов. Анево не е по-малкото населено място, селото на община Сопот, а  равностойна административна единица, посочи Дойнов. А според Николай Николов двамата се кандидатират за следващ мандат, защото хората чувстват промяна , осъществена по време на тяхното управление и им имат доверие.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Коментари (1)

ЦЕЦО

16.07.2019 | 21:17

Селяк с кон

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?