Следвайте ни

Деляна Панайотова и Огнян Костадинов се борят на шеф на РДНСК- Хасково 

viber icon

Бившият главен архитект на Хасково Деляна Панайотова и Огнян Костадинов ще се борят за поста началник на РДНСК. Двамата са допуснати до обявения конкурс и на 23 т.м. трябва да се явят на практически изпит и интервю, съобщиха от ДНСК.

Панайотова бе назначена за главен архитект на Хасково през 2015 г. , след като дойде от столичната община. След това бе освобождавана и възстановявана на поста от съда. Последно това се случи през март т.г., но така и не се върна на работа в администрацията. 

Конкурс за хасковското дирекция за строителен контрол бе обявен, след като позицията бе овакантена от дългогодишния началник Анна Джурова. Временен директор от 2018 г. е Марияна Маринова. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?