71

Делян Добрев размаза Асен Василев: Разгром на ПП ДБ в Хасково СНИМКА

Фенската фейсбук страница Армията на Добрев пусна специален пост за победата на ГЕРБ на частичните местни избори в Хасково. Вчера там избираха съветници.  

Втора победа с още по-разгромен резултат постигна ГЕРБ над "Продължаваме промяната" в Хасково! Точно две седмици, след като на предсрочния парламентарен вот силният отбор на Делян Добрев помете "добрите сили", и на изборите за общински съветници вчера постигна още по-впечатляваща победа, пишат хасковските ГЕРБери.

 

Ето какво гласи постът им:

При 100% обработени протоколи ГЕРБ печели изборите в Хасково с 36.79%. С втори резултат е ДПС, а на трето и четвърто място са "Синя България" и "Глас народен". Резултатът на ППДБ е 2.97%.

Припомняме, че на изборите преди две седмици ГЕРБ-СДС спечели с 33.04%, докато за ППДБ бяха гласували едва 7.95%. И тогава, и сега ГЕРБ повиши резултатите си. На местния вот през есента за коалицията са гласували 32.62%.

Общо 41 са мандатите в Общинския съвет в Хасково, които ще бъдат разпределени между партиите и коалициите. ГЕРБ увеличава своите съветници - от 14 на 17! От трима съветници, ПП пък се срива на 1!

Честита победа на най-добрия отбор! #РаботимзаХасково!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?