25

Делян Добрев: Галопираща инфлация и обедняване, защото 2 г. няма държава. ГЕРБ е доказала, че може да се справи с тези проблеми  

ИЗБОРИ 2023

ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с водосвет. Кандидатите за народни представителите, водени от Делян Добрев, посочиха основния приоритет за ГЕРБ-СДС за новия управленски мандат: справяне с високите цени и обедняването на хората. 

„С всеки изминал ден държавата заприличва все повече на 1997 година. Имаме галопираща инфлация, парите се обезценяват, цените на стоките в магазините стават непосилни. Стигнахме до там, че в хранителните магазини в България, стоките са двойно по-скъпи, отколкото във веригите в Европа. Служебният кабинет показа, че надценките в търговските вериги са почти 100 %. Това е безобразие, никога не го е имало в тази държава. Търговците си го позволяват, защото държава няма, управление няма!“, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев. „Във всички години, в които ние сме управлявали, инфлацията беше между 0 и 2%. Заеми почти не се теглиха, увеличението на доходите се усещаше от хората. Сега хората обедняват и на това трябва да се сложи край! 1000 лв. днес въобще не са това, което бяха преди 2 години. Нашата кампания ще е фокусирана около разрешаването на най-големия проблем на хората- инфлацията, цените и обедняването на хората. Ние сме единствената партия, която казва, че това е най-големият проблем и знае как да го реши, защото ГЕРБ е доказала в миналото, че се е справяла с този проблеми“, категоричен е Делян Добрев.  

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?