Следвайте ни

Дело за измама с общинско жилище гледа съдът в Хасково 

viber icon

Дело за измама с общинско жилище ще гледа Районният съд в Хасково.  Заседанието, която е трето по ред, е насрочено за 14 часа.  Обвиняеми са 44-годишна бивша служителка в „Общинска собственост“ и 54- годишен адвокат от Маджарово. 

Срещу тях е повдигнато обвинение, че през 2018 г., като извършители и в съучастие, с цел да набавят за себе си имотна облага, поддържали заблуждението у три лица, че ще им бъде прехвърлена собствеността на апартамент, общинска собственост, чрез сключване на договор за покупко- продажба. Така е била нанесена имотна вреда за   26 000.

Всички страни и свидетели по делото за днешното съдебно заседание са редовно призовани. Ако бъдат признати за виновни, двамата са заплашени от наказание  „Лишаване от свобода“ за срок от 1 до 6 години.

            

 

 

 

 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?