Следвайте ни

Деца ще се състезават с тротинетки на "Кенана"

viber icon

Община Хасково организира първото състезание с тротинетки за деца от 2 до 14 години.  То ще е на 3 другия месец от 11 часа на алеята в парк "Кенана". Надпреварата се организира по идея на децата, съобщиха от кметството.

Участниците ще се състезават в шест възрастови групи за момичета и момчета. В надпреварата по каране ще се включат от 2 до 4 години, от 5 до 6 години, от 7 до 8 години, от 9 до 10 години, от 11 до 12 години и от 13 до 14 години. Състезанието с тротинетки е за време и майсторско преминаване през обозначен с конуси маршрут.   

Записването започва в 10,30 часа в събота, а първият старт ще бъде даден от кмета на Станислав Дечев точно в 11,00 часа. Поканени са всички деца, които обичат да карат тротинетки и искат да премерят своите възможности с тези на връстниците си.

За победителите във възрастовите групи община Хасково е осигурила награди, а за всички участници много приятни изненади.

"Очакваме всички родители да подкрепят децата си и да бъдат емоционална публика по време на състезанието. Веднага след награждаването ще има демонстрации по майсторско каране на тротинетки и скутери на скейт площадката на Кенана", допълниха от местната администрация..

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?