Следвайте ни

Дават на концесия за 35 г. 3 язовира в хасковски села 

viber icon

Три язовира  ще бъдат отдадени на концесия, предвижда планът за действие до 2027 г., които ще бъде разгледан от съветниците на Хасково на заседанието в края на месеца. 

На водоемите в селата Любеново, Конуш и Въгларово ще се търсят концесеонери за 35 г., които трябва развиват дейност като риболов и спортен риболов, да поддържат хидротехническите съоръжения, за осигурят работни места. 

Поне 4400 лв.  се очаква да е годишната концесионна вноска в общината от водоема в Любеново. На останалите два цената ще бъде определена след като се направят финансови обосновки. 

Първото за тази година заседание на ОбС ще е на 29 т.м. отново онлайн. Съветниците ще разлеждат още мерки за облекчаване не бизнеса в  ковид кризата, програма за управление на общинската собственост и др.      

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

рибар

рибар

21.01.2021 | 17:19

Те тези язовири вече се знае коя мутра ги е взела, защо изобщо пускат търгове. Най много някой да го понабият, преди наддаването

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?