112

Дават 1911 лв. заплата за старши учител в градина и 1100 лв. за разносвач, 28 нови свободни работни места в Хасковска област

Новите свободни работни места, обявени през последната седмица в Хасковска област,  са 28, пише в справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се имат нужда  продавач на храителни стоки, касиер във валутно бюро, общ работник, двама машинни оператори в производството на мебели, работник във фотоателие за обработка на снимки, дизайн, реклама, работа с фотошоп и програмни продукти.

В Димитровград предлагат работа на старши учител в детска градина, заплатата е 1911 лв. Търсят се още петима монтажници на кабелни инсталации и рецепционист в хотел.

В Харманли свободните позиции са за общ работник за извършване на разнос на хранителни продукти до складове и хранителни магазини с трудово възнаграждение 1100 лв, камериерка и рецепционист в хотел, продавач, помощник в кухня, двама спедиционни посредници, които ще организират и контролират получаването и експедициията на стоки и ще водят съответните документи.

В Свиленград имат нужда от общ работник за обслужване на производствена линия, общ работник в магазин, охранител със заплата 933 лева. В Симеоновград търсят логопед и озеленител, а в Минерални бани - технически секретар. В Любимец има 2 свободни места за продавачи на хранителни стоки.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Защо!

Защо!

20.05.2024 | 18:36

Защо редовен учител който не е в детска градина а училище които влиза на ден в 8 часа всеки ден има три виши образования всички квалификации не е държавен служител и всеки път му взимат от заплатата 20% а хора в други държави структури които са придобили право на пенсия и то от дълго време са на работа и са държавни служители на които им взимат само 10% може ли да ги попитате какво работят!

Отговори
4 0
Кристина!

Кристина!

20.05.2024 | 18:41

Не 20% а22%. Се удържа всеки месец от всяка заплата на учителите. Така е всичко е сбъркано в полза на тези които не работят! Учител изкуство се говори че заплатите били високи нищо вярно

Отговори
6 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?