25

Дават 1600 лв. заплата на сервитьор, 31 нови свободни работни места в Хасковска област

Новите свободни работни места,  обявени през последната седмица в региона, са 31, пише в справката на Агенцията по заетостта.

В община Хасково имат нужда от учител по математика и информатика в гимназиален етап, сортировач на писма и колети, експедитор на поща, шофьор за превоз на куриерски пратки. Търсят се още машинен оператор в обработката на месо, двама специалисти в Агенцията по заетостта, чистач, продавач на хранителни стоки.

В Димитровград предлагат работа на 10 механици за ремонт и поддръжка на машинни инструменти, инженер на индустриални машини и системи, общ работник за косене и поддръжка на зелени площи, специалист в Агенцията по заетостта със заплата 1300 лв.

В Любимец свободните позиции са за учител в прогимназиален етап, пощальон, помощник-готвач, старши експерт за предоставяне на съвети в областта на земеделието, за когото се предлага месечно трудово възнаграждение от 1400 лв.

В Харманли  търсят двама специалисти в Агенцията по заетостта и охранител на аптека, а в Свиленград – специалист в Агенцията по заетостта със заплата 1300 лв. и сервитьор с възнаграждение 1600 лв.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?