Следвайте ни

Дават 1500 лв. за спец по newsletter в Хасково

viber icon

Все повече са възможностите за работа онлайн. Пандемията прехвърли част от задълженията ни в интернет, а чрез социалните мрежи до нас достига все повече информация за стоки и услуги.  Дори в Хасково специалисти по дигитален маркетинг могат да си докарат до 1500 лв. брутна заплата, което прави чисти 1163 лв. Работата е подходяща и за студенти, които също учат онлайн, а е свързана с разработване, планиране и следене на онлайн кампании, включително провеждане на събития в Google AdWords и управление на Facebook и Newsletter. Няколко са и обявите за служители в сайтове за търговия, които да работят в домашна обстановка.

Ето какви още са възможностите за заплата над 1000 лв. в Хасково, според обявените позиции от бизнеса. Фирма за бутилиране на вода търси техник, на когото обещава от 800 до 1100 лв.  чиста заплата. Такова е предлаганото възнаграждения и за пласьор на хляб, което дава хасковски производител.

От 1200 до 2000 лв. обещават на монтажник на мебели.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?