112

Дават 1000 лв. заплата за социален работник в Стамболово

Същото възнаграждение предлагат и в Димитровград на помощник-готвач за приготвянето само на салати в студена кухня

Новите свободни работни места,  обявени през последната седмица в региона, са 23, пише в справката на Агенцията по заетостта.

В община Хасково има работа за водач на селскостопански машини, двама инспектори за осъществяване на ефективен контрол по спазване на изискванията на законодателството в областта на трудовите отношения, здравословни и безопасни условия на труд и насърчаване на заетостта. Свободни са позициите още за помощник на учителя, монтьор на електрооборудване, шивач на горно облекло на права и оверлог машина, трима служители на бензиностанция за зареждане на гориво.

В Димитровград търсят трима монтажници в производството на мебели, специалист по здравословни и безопасни условия на труд, оператор на инсталация за размесване на бетон, техник-механик за поддръжка на машините в производствен цех, помощник-готвач за приготвянето само на салати в студена кухня със заплата 1000 лв., чистач в хотелски комплекс в с. Радиево.

В Свиленград свободните места са за охранител на фирмени обекти и сметосъбирач. В Харманли се търсят две крупиета, в Симеоновград имат нужда от специалист по мрежова и информационна сигурност в общинската администрация с възнаграждение 700 лева, а в Стамболово има място за социален работник, който ще подпомага хора с увреждания и ще извършва социални услуги, предлаганата заплата е 1000 лв. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?