Следвайте ни

Дарители купиха 2 мобилни рентгена за МБАЛ- Хасково 

viber icon

Два нови мобилни рентгенови апарата от последно поколение има вече МБАЛ- Хасково, в която се лекуват най- тежките случаи на коронавирус в областта. Модерните апарати  за отделението по образна диагностика струват 59 000 лв. и са  закупена изцяло със средства, дарени от местни фирми и физически лица.  В края на октомври от болницата отправиха апел за закупуване на апаратите, тъй като тези, с които разполага са стари и често аварират, а заради увеличаващите болни от COVID-19  са много натоварени.

За пореден път от началото на пандемията дарители подпомогнаха болницата. Ръководството на МБАЛ- Хасково, от името на целия колектив, изказва изключителна благодарност и дълбока признателност към фирмите и гражданите, които се включиха с дарения – материални и финансови по време на извънредното положение.   

Вярваме, че с общи усилия ще се справим с предизвикателствата, пред които сме изправени, казват от болницата.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Панев

Панев

22.12.2020 | 17:55

58 000лв.! Какво са тия пари за някои местни бизнесмени- феодали? Жълти стотинки.За някои това са джобни пари. Друг е въпросът защо болниците са в това състояние чакат на милосърдие.А има е лекари,които тези пари са едно голямо нищо. Това е милата ни картинка.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Тръгвате ли по заведения, ако отворят?