Следвайте ни

Дариха Рено Канго за доброволците в Димитровград

viber icon

Рено Канго за доброволческите екипи за борба с COVID-19 в Димитровград дариха "Рено Нисан България" и търговските представителства в страната на марките Renault, Dacia и Nissan. Те осигуряват автомобили, за да подпомогнат общините в доставката на храна, медикаменти и дезинфектанти за нуждаещите се хора. 

Колата е предоставена  чрез Националния логистично-координационен щаб и със съдействието на Националното сдружение на общините (НСОРБ).

"Мисията на всяка една от нашите марки е да бъде на разположение и да улесни живота на хората. Горди сме, че имаме възможността да осигурим транспорт за участниците на първа линия в тази безпрецедентна ситуация", сподели изпълнителният директор на "Рено Нисан България" Емил Гърнев.

С предоставянето на автомобилите за безвъзмездно ползване на общините "Рено Нисан България" изразява своята ангажираност към трудностите, през които преминава цялото ни общество. Колите ще останат на разположение на общините  до 15 май, като договорите предвиждат и възможност за удължаване на периода за ползване при промяна в срока на извънредното положение.

"Има моменти, когато успехът на бизнеса не се измерва само с резултата във финансовите отчети, а с отговорността към обществото и с грижата за хората." Така изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева благодари на дарителите и подчерта, че жестът на подкрепа е оценка за огромните усилия, които всяка община у нас полага за запазването на живота и здравето на хората.

Още 6 автомобила от днес са на разположение на екипите в Благоевград, Смядово, Казанлък, Монтана, Горна Оряховица, Асеновград. Първите 8 дарени возила бяха предоставени за нуждите на Столична община, 3 коли получи  Варна и един Плевен.

Коментари (1)

Хаха

Хаха

16.04.2020 | 00:39

Пак се уреди някой общински чиновник. Общината няма доброволци, има само платени калинки

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?