Следвайте ни

Данаил Кирилов спестил 66 бона, Емил Тонев с кредит  

viber icon

Новият шеф на НСО,  хасковлията Емил Тонев, изплаща ипотечен кредит от 80 800 лв. Съпругата му има влог от 10 000 лв. и кара Сузуки Суифт за 1 200 лв. Това става ясно от декларацията на Тонев пред антикорупционната комисия, подадена докато бе още зам.-шеф на службата. По- високият пост той пое съвсем наскоро. 

60 000 лв. е спестил правосъдният министър Данаил Кирилов, който е димитровградчанин и възпитаник на Математическата гимназия.  Има и 6 766 лв. влог от заплата.

Дългогодишният шеф на РЗОК в Хасково д-р Павлина Куюмджиева и съпругът й д-р Йордан Михайлов  са спестили от  заплати над 106 000 лв. Д-р Куюмджиева управлява здравната каса от създаването й преди 20 г., а съпругът й е шеф на Психодиспансера в града също от доста години. 

Директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова е посочила в декларацията си кредити в общ размер от близо 10 000 лв. На такава стойност е и жилищният кредит на  дългогодишния директор на РДНСК  Анна Джурова.

Заможен е директорът на полицията комисар Ангел Цанков. Той има имоти в Харманли, както и части от недвижимости в столицата и на други места. Разполага с влогове от над 40 000 лв. от заплати, НОИ и вноски от родители. Комисарят има и кредит от 52 086 лв. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

17.08.2020 | 20:16

Преди много години приятел ми сподели. Наш народен избраник от Хасково когато излизал в лятна почивка си идвал у дома и протягал ръка на местен мастит бизнесмен за да иде на почивка в Турция или Гърция. На въпроса на бизнесмена " Заплатата ти къде е?" На влог е бил отговора.Това е.Изводът е за Вас.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?