Следвайте ни

Да почистим Ямача тази събота 

viber icon

Да почистим парк Ямача призовават хасковлии от групата за защита на зелената зона. 

Сборният пункт е  до западния вход на стадион Хасково в 15 часа, тази събота, 24 април. 

Организаторите от „Да спасим парк Ямача“ ще осигурят чували и предпазни ръкавици, а очакват ентусиазъм и добро настроение от тези, които ще подкрепят инициативата. 

Ямача е любимо място за спорт и отдих на много хасковлии, но се нуждае от почистване, тъй като за съжаление не са малко тези, които оставят боклучи след себе си. 

Така че, да почистим след тях, може пък да им стане неудобно когато пак решат да изхвърлят бутилка или кенче. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

22.04.2021 | 07:50

Цанке,само като видях заглавието започнах да пиша коментара. Без да прочета съдържанието.Това ,последното е за Вас с Дилянски. Ще се включим в почистването както едно време имаше съботници с имена на вождове на пролетариата. Някой замислял ли си е ,че в процентно отношение по голяма част от мръсотията се изхвърля от младежите ,които в късни доби чоплят семки и пушат цигари/вярвам само цигари/,и кошчетата за отпадъци д са препълнени Има места където не е за гледане.Да не говорим за изхвърлени салфетки или мокри кърпички употребени след кърска любов. Всички намираме на Кенана спокойствие,чист въздух и тишина.Не напразно от десетилетия се говори,че Кенана са белите дробове на града. Да ги почистим,до следващия път.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?