Следвайте ни

Д-р Здравкова: Успех на новия областен управител 

viber icon

Пожелавам успех на новия областен управител. Надявам се да работи в интерес на жителите на област Хасково и да организира и проведе честни и прозрачни избори през юли! Това написа в профила си във Фейсбук вече бившият областен управител д-р Стефка Здравкова, с поста си тя направи отчет за работата си. 

Времето, през което представлявах интересите на държавата, беше наситено с множество извънредни ситуации. На първо място е безпрецедентната пандемия от COVID-19. С екипа на Областна администрация и всички държавни структури се опитахме да създадем възможно най-добрата организация за овладяване на пандемията. Вярвам, че сме успели да спасим много човешки животи и че сме спестили много болки и страдания на хората, написа тя като благодари на всички институции и най-вече на лекарите и медицинските специалисти. 

Д-р Здравкова благодари и на огнеборците, борили се с всички сили с опустошителните пожари през мг.

В областта стартираха множество проекти за реновиране и модернизиране на пътната инфраструктура, беше разрешен проблемът с „опашките“ от тирове по магистрала „Марица“, работихме усилено за преодоляване на проблема с качеството на питейната вода в областния град. Организирахме и проведохме неоспоримо честни и прозрачни местни и парламентарни избори. Не на последно място: разказахме десетки истории от Хасково и областта, за да предизвикаме любопитството на туристите и да покажем, че има с какво да се гордеем, че сме родени и живеем тук. Благодаря на всички за подкрепата, за градивната критика и за споделените идеи за Хасково и областта, написа още д-р Здравкова. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (3)

Батко

Батко

19.05.2021 | 19:19

А на нея също успех в старата работа!

Отговори
2 1
йисем

йисем

20.05.2021 | 10:59

да, като краварка....

Отговори
1 1
кравар

кравар

20.05.2021 | 11:22

йисем ,професията на бившата областна е престижна,а не срамна.Ветеринарният лекар лекува човечеството,а хуманният Човека.Като не можеш да измислиш нещо по-умно,поне не се излагай.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?