Следвайте ни

Д-р Георги Станков се върна в Агенцията по храните в Хасково 

viber icon

Д-р Георги Станков, който събра рекордните 13 828 преференциални гласа на последните парламентарни избори, се върна в хасковската структура на Агенцията по храните. Д-р Станков бе избран за депутат от ГЕРБ, след краткото съществуване на 45-ото НС, той се върна в Хасково като директор на структурата. Това потвърди самият Станков, пред „Марица“. Той допълни, че не предвижда промени, тъй като колегите му си знаят работата. 

Д-р Станков бе депутат от региона в 44-ото НС. Той влезе там на мястото на Станислав Дечев, който тогава избра поста на областен управител на Хасково. Станков, който е ветеринарен лекар с близо 30-годишен стаж, оглави тукашната структура на БАБХ през 2015 г. и бе неин директор до избирането му за депутат през 2017г. 

На въпрос дали ще се кандидатира за Народното събрание на предстоящите само след по- малко от 2 месеца предсрочни избори, д-р Станков каза, че още е рано. 

Досегашният изпълняващ длъжността директор на БАБХ в Хасково, д-р Илиев, който е дългогодишен неин служител, остава в агенцията.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Драгомиров

Драгомиров

18.05.2021 | 19:50

Урааааа

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?