112
Следвайте ни

Д-р Александра Милева е лекар на годината в Хасково

Доц. д-р Владимир Гончев и д-р Иван Митев с номинации и на национално ниво, награждават ги утре в София

viber icon

Кардиологът д-р Александра Милева получи отличието "Лекар на годината 2021“ на тържествена церемония. Призът е на Районната лекарска колегия (РЛК) – Хасково, а гост на награждаването бе областният управител инж. Минко Ангелов.

Връчени бяха още три отличия в рамките на церемонията, организирана от РЛК. За "Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация“ бе отличен доц. д-р Владимир Гончев, специалист вътрешни болести, социална медицина и здравен мениджмънт и икономика на здравеопазването. Призът "Ти си нашето бъдеще“ бе за младия лекар от ОАРИЛ в МБАЛ-Хасково д-р Иван Митев, а началникът на ОАРИЛ д-р Добри Петков бе награден за дългогодишната си дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалността.

Доц. д-р Владимир Гончев и д-р Иван Митев имат номинации и на национално ниво и ще бъдат наградени утре в София, стана ясно на церемонията.

Губернаторът връчи най-високото отличие – плакет на областния управител, на председателя на УС на Районната лекарска колегия - Хасково д-р Георги Христов. Инж. Ангелов поздрави наградените и всички членове на РЛК в навечерието на Деня на св. Иван Рилски Чудотворец – Празник на българския лекар. Областният управител им пожела здраве, сила и да бъдат все така добри специалисти и добри хора. "Поклон пред Вашия труд, български лекари“, ​каза Минко Ангелов.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?