Следвайте ни

COVID-19 взе още 2 жертви от Хасково и Димитровград

Нови четирима са с позитивни проби, трима от тях са пациенти на МБАЛ

viber icon

Нови два смъртни случая на пациенти с коронавирусна инфекция са регистрирани региона, съобщих от Областния щаб. Починала е жена на 84 години от община Хасково. Тя била приета в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково и диагностицирана с COVID-19 на 21 август. Пациентката имала придружаващи заболявания и е издъхнала на 24 август.

Вторият починал пациент е мъж на 83 години от община Димитровград. Той бил приет и диагностициран с коронавирус в Инфекциозно отделение на 18 август. На 21 август поради наличие на съдово заболяване е приведен в лечебно заведение извън областта, където  починал на 22 август. Мъжът е имал придружаващи сърдечни и съдови заболявания.

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за още един положителен случай на COVID-19. Касае за мъж на 60 години от община Тополовград, който е хоспитализиран в лечебно заведение извън областта.

Позитивни са са също трима мъже на 83 и 53 години от община Хасково и на 63 години от община Харманли. Те са пациенти на МБАЛ-Хасково заведение.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в в региона към момента, са 152.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?