Следвайте ни

COVID-19 в два социални центъра в Хасково

viber icon

За сега нямат симптоми 14 от обитателите на двата центъра за настаняване от семеен  тип за деца и младежи с увреждания, които заедно със 7 от души от персонала се оказаха с положителни  проби за коронавирус. За новите огнища на вируса съобщихме по-рано днес.

Всички в центровете са тествани, след като миналата седмица  служител се оказа с вируса.  Заразените са 3 деца и 11 младежи,  направена е организация те да бъдат отделени от останалите. Обгрижват се от персонал, различен от този за останалите, съобщиха от РЗИ. 

В двата центъра живеят общо 28 души, за тях се грижат още толкова служители. Всички те следващата седмица отново ще бъдат тествани за вируса. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Тръгвате ли по заведения, ако отворят?