25
Следвайте ни

COVID-19 уби още 6-ма, 236  се борят с вируса в болници в хасковска област 

viber icon

За последното денонощие в хасковска област са регисткрирани 68   души с  коронавирусна инфекция. Те са от общините Хасково, Харманли, Любимец, Тополовград, Маджарово, Димитровград, Свиленград, съобщиха от областния щаб. Сред новите случаи са  учителка от градина  „Приказка“  в  Димитровград, която е положителна от 29 ноември. Под карантина са 15 деца, една учителка и един  помощник-възпитател. Сред новите заболели е учителка от ОУ „Хр. Смирненски“ в Хaсково от занималнята на 1а клас. Тя е положителна от 30 ноември, под карантина са 20 ученика и  учител.

6-ма загубиха битката с вируса за последното денонощие. Това са 3 жени  и мъж от Димитровград, както и  жена от Харманли. Починалите са на възраст от 63 до 93 г. 

236 души са хоспитализираните в лечебни заведения. Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 16922. Излекуваните са 11219. Починали са 1079 души. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?