Следвайте ни

COVID-19 попречи на Делян Добрев да присъства на регистрацията на ГЕРБ в РИК-Хасково

viber icon

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен избирателен район Хасково беше внесена за регистрация днес в РИК-Хасково.

Документите бяха входирани от общинския координатор на ГЕРБ Хасково Станислав Дечев в присъствието на част от кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС за Хасковски регион.

"Днес на мен се падна честта да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково.За да няма спекулации, искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата.“ Това каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион.

„Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети- всеки в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на Парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС“, каза Станислав Дечев. 

Както вече писахме, втори в листата е д-р Георги Станков, трета е Гергана Кръстева. Следват Евгения Ангелова, Сашо Славов, Стефан Димитров, Делян Делчев, Митко Полихронов, д-р Димитър Ермов, д-р Стефка Здравкова, Борис Борисов, д-р Нанко Нанев, Гергана Петрова, Снежана Михайлова, Борислава Костова и Теодоринка Иванова

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Панте Зоран

Панте Зоран

01.03.2021 | 17:06

Листа от отбор юнаци.Една част са за пълнеж, а другите ще развързват кесиите.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?