25
Следвайте ни

COVID-19 атакува все по-млади,  взе още 6 жертви в Хасковска област

viber icon

Само 67 са новите случаи, диагностицирани с COVID-19 през изминалото денонощие в Хасковска област. Заболелите са на възраст от 14 до 86 г., като 38 от тях са във възрастовия диапазон от 20 до 60 г. Новодиагностицирани няма в общините Маджарово и  Стамболово, показват данните на Областния щаб. 

Сред новите случаи е медицинска сестра от ОДЗ „Слънце“ в Хасково – III яслена група. Под карантина са поставени 9 деца и двама души персонал,

Задържа се натискът върху болниците, хоспитализираните са  258 души. 

Починали са 6 жители на областта на възраст от 45 до 86 години, от общините Димитровград, Хасково, Свиленград и Любимец. Петима от загубилите битката с болестта са с придружаващи заболявания.

От началото на пандемията в област Хасково от COVID-19 са заболели 15342 души, излекуваните са 11 207, а починалите - 964.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?