Следвайте ни

ЦИК: Не жегата извади от строя машината в Сърница

viber icon

Излязлата извън строя за кратко машина за гласуване в Сърница, не е спряла вследствие на температурата. Причините са технически, защото в продължение на 5 минути никой не е гласувал. Това заяви зам.-председателят на ЦИК Росица Матева по повод  възникналия днес по време на вода проблем в секцията в с. Сърница. Въпреки това, тя каза,  за следващите избори ще препоръча да се търсят помещения, в които да не се повишава толкова много температурата.

Както по- рано съобщихме, малко след 10 ч. една от двете машини блокира и  се наложи да бъде включени вентилатори в салона, в който е СИК.

Вотът в Сърница и Жълти  бряг, двете села в хасковска област, в които днес избираха кметове, приключи. Към 17.30 ч. активността в Сърница бе 51.9 по данните на ОИК. Там кандидатът бе един, това е Кемал Кемал. 

В Жълти бряг към този час до машините отидоха 49.9 на сто от избирателите.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Недоучили

Недоучили

27.06.2021 | 21:31

Никоя електроника не понася високи температури! И винаги се учим по трудния начин! Има и чорбаджии, които не поставят климатици в раб помещения с компютри. Заради хората - да НЕ им е уютно. Но те са си дръвници и мошеници - за тях е ясно. Но по вис етажи пък са бръмбари и калинки, тъй че отърване няма!

Отговори
2 0
Много  компетентно

Много компетентно

27.06.2021 | 23:05

Недоучилите научават как един недоучил тук учи другите. Ако отвориш един компютър най напред ще забележиш че в него има най малко два вентилатора- на зхранващото устройство и на процесора. Защо е така ? Защото конструкторите не конструират компютрите само за северния полюс. Но най съвършения компютър е човешкият мозък и за това някой път той има нужда от охлаждане. Въпреки че ние-човешките същества на земята използваме едва 8-15% от мозъка си. За някои и едва 1 % .

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?