Следвайте ни

Цените на нощувките в Хасково като в курортите

viber icon

Нощувките в частни апартаменти в Хасково гонят по цени курортите, показа наша проверка. В града не са малко апартаментите и самостоятелните стаи, които се отдават под наем за вечер-две. Цената за апартамент  с 2 спални е 120 лв. Цената на самостоятелна стая е 45-50 лв. Срещу тези пари се предлага комфортно обзавеждане, телевизор, климатик, интернет и паркинг.

Наемателите са хора, които идват в града по работа, за различни тържества, като сватби и кръщенета, нерядко и нашенци от чужбина, които си идват за кратко, но не им е комфортно да са у близките си. Има и такива, чиито служебни задължения ги водят тук всеки месец за ден-два и ползват резервирани жилища.

Ако сте решили да посрещате гости покрай празниците на града, трябва да знаете, че повечето  от тези апартаменти и стаи са заети. Тук- там  все се намира  по една-две  свободни.    

Проверката ни показа, че така е и по хотелите в града. В някои все още има  нерезевирани  2-3 стаи  в дните около празниците на Хасково. Там две нощувки със закуска струват от 100 до 180 лв./Марица

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

G

17.08.2019 | 20:06

Цената включва ли тиквички и джиги-джиги?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?