25

Бургазлия оглави листата на БСП в Хасково, организации напускат партията 

За пореден вот външен човек оглави листата на БСП в Хасково, а недоволството в структурите в областта расте. Бургазлията Атанас Зафиров води тукашната листа, както и тази във Враца. 52-годишният възпитаник на ВТУ  е народен представител на няколко парламента. 

В последните две НС партията имаше само един депутат от региона. В досегашното –това бе Смиляна Нитова, която от много години насам бе и водач на листата. 

Междувременно цели организации в областта се готвят на напуснат партията заради недоволство  от водената вътрешнопартийна политика. Разпадаме се, прави се всички възможно да нямаме депутат от региона, коментират социалисти. Преди седмица, че напуска партията обяви емблематично лице за БСП Ангел Найденов. 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Василев

Василев

26.02.2023 | 07:06

Костадин Паскалев ще води листата на новата Левица.Той е едно от свестните лица в БСП.И ще стане много интересно на изборите.

Отговори
2 0
Мазгалов

Мазгалов

25.02.2023 | 11:12

Бавно,но сигурно тая партия върви надолу в пропастта.И ще се бори за ония заветни 4- ри % за да влезе в парламента.Върви с уверени крачки към своето обезличаване.Думата морал отдавна не съществува в лидера й и нейното обкръжение.И всичкото е за тази проклета власт гарнирана с парче баница.

Отговори
6 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?