Следвайте ни

БСП кани новия управител на ВиК- Хасково пред ОбС 

viber icon

Новият управител на ВиК- Хасково Борис Бусаров да бъде поканен още на следващото заседание, ще поиска от председателя  на ОбС Таня Захариева, групата на БСП. Бусаров трябва да каже какъв е планът му за решаване на тежките проблеми в града, запознат ли е с инфраструктурата, с това че „Одрин“, „Булаир“ и много други райони имат ежедневни проблеми, че по улиците на града изтичат 5 млн. кубика вода, заяви Камен Тодоров. Съветникът бе организирал дискусия по водните проблеми на Хасково, но в залата дойдоха само съветници от БСП, представители на общинската структура на партията и журналисти. Според Тодоров, той се запознал с новия управител, докато входирал поканата за дискусията, а Бусаров изявил желание да присъства. Днес обаче не дойде и не бе открит за коментар. 

Такава среща трябваше да инициира председателят на ОбС още след като съветът единодушно и безпрецедентно прие декларация срещу предложения от стария управител бизнес план на ВиК, смята Камен Тодоров. Искането Бусаров да дойде в ОбС ще бъде внесено още тези дни, тъй като обществеността трябва да знае, как той ще търси решение на проблемите, щом е заел този пост, каза още Тодоров.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Какви

Какви

14.09.2021 | 17:12

Какви пет лева,бе момчета? Та новия е като стария .Сещате ли се?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?