25

Борисов в Хасково: Можем да спрем инфлацията и да решим проблемите

ИЗБОРИ 2023

Докладът на САЩ показва, че Продължаваме промяната и Демократична България нямат капацитет да се справят със съдебната реформа. Това заяви в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се срещна със симпатизанти в препълнената зала на НТС.  

Според лидера на ГЕРБ, докладът  показва редица извършени нарушения. Той касае тяхното управление – на Киро, Асен и Рашков, заяви Борисов. 

 

Пред хората в Хасково Борисов каза, че е необходимо правителство след 2 април. Можем да се справим с проблемите. Санирането ще продължи, има европейски средства за това, ще бъде изградено и околовръстното. Имаха 360 дни да направят нещо, сега строителството ще излезе по- скъпо, каза още Борисов. 

Той коментира и темата Украйна. „Мисля, че трябва да дадем оръжия на Украйна, защото неутралитетът помага на агресора. Тази война трябва да спре, каза Борисов.  

Инфлацията започна по време на тяхното управление. При инфлацията страдат хората, а се пълни бюджетът от ДДС, заяви водачът на листата Делян Добрев. Само че парите се вземат  от хората през  високото ДДС , народът обеднява, а парите  не отиват бюджета,  а в т.нар. фабрики за ДДС. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 4 оценки
2/5 от 4 оценки

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?