25

Близките на убития след катастрофа Йордан още чакат отговори 

След като вчера подкрепиха националния протест на близките на жертви на катастрофи в столицата, тази сутрин роднини и приятели на убития  край борса „Марица“ Йордан Бозуков, се събраха пред областната дирекция  на полицията в Хасково. 

„Какво наложи шофьорът, които се заби  с колата си в тази на сина ми, да бъде освободен  часове след катастрофата. Кой го освободи, каква средна телесна повреда, при положение, че синът ми бе в ОАИЛ в изключително тежко състояние. Това попита за пореден път след катастрофата бащата на 23-годишния  Йордан Ясен Бозуков. 

Зверската катастрофа стана на 20 март. Момчето почина след 9 дни в ОАИЛ в Хасково, а човекът причинил катастрофата, бе освободен 10 часа след инцидента. От тогава той  не е в страната. Знае се, че е напуснал през ГКПП „Лесово“, но до сега не е ясно къде е и дали българските власти го издирват. От прокуратурата обявиха, че са били уведомени от РПУ- Димитровград два дни след инцидента. Защо се е случило това няма отговор. 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
СПБ

СПБ

15.05.2023 | 09:42

Ще почакат и няма да получат. И не мога да разбера защо всеки говори за водачите на автомобили над 65год. , като катастрофите ги правят младите. Нека се побликува една статистика на броя на катастрофите и възраста на шофьорите. Шофьорите с повече стаж са по отговорни и спазват правилата, както и имат много стаж и рефлекси от това. А младите водачи на МПС първо не са подготвени добре и са безотговорни. Ако погледнете младите водачи много голяма част от тях ползват телефони по време на кормуване.

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?