112

Благотворителен концерт днес за детски лечебен център в Хасково

Благотворителен концерт в Хасково днес събира средства за апаратура за Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания.  Благородната  инициатива е на Движение "Българско семейство". Началото е от 19 часа на площадка „Спартак“. 

В концерта под мотото "Вяра, традиции, род, родина" участие ще вземат Вокална група "Южняче", Детски танцов състав "Южняче", Ансамбъл "Хасково", Фолклорен ансамбъл "Златна Тракия", Фолклорен клуб "Славяни", Школа за народно пеене "Зора Зорничка", Мажоретен състав към "Младежи център" -  Хасково, изпълнителите Донна Латева, Рая Желева и Теодор Батуров и рокгрупата "Хангар 42".

Входът е с покани, които са по 5 лева. Те ще бъдат предлагани и пред входовете на площадката.

Основната  цел на кампанията е купуването на апаратура за рехабилитация, която е изключително необходима в здравното заведение. 

От февруари до края на декември м.г. през центъра, който е регистриран по Закона за лечебните заведения, преминали 54 деца. Сега записаните са 66. Те са от общините Хасково, Димитровград, Харманли и Минерални бани. Грижите за тях са напълно безплатни. Предлаганите услуги са почасови и мобилниНовата апаратура ще помогне за разширяване на дейностите на лечебното заведение. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?