Следвайте ни

Бизнесмени в хасковската листа на републиканците 

viber icon

Листата си от кандидати за депутати от хасковския избирателен район регистрира днес и партия „Републиканци за България“. Хората на Цветан Цветанов вписаха пълна листа от 16 души. Както вече съобщихме водач е Радостина Циркова, която е завършила Международни отношения в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистратура  „European affairs“ в Болонския университет в Италия. Тя е дъщеря на актьора Стефан Цирков и певицата Петра.

На  второ място е поставен бизнесменът Димитър Димитров от Харманли.Трети е предприемачът  Славейко Иванов, който бе общински съветник в Димитровград в предишния ОбС. 

Кандидатите ни са  успешни хора с бизнес и образование, казаха републиканците след регистрацията на листата. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (8)

Здраво Мислещ

Здраво Мислещ

01.03.2021 | 17:47

Абе хора обърнах внимание на партията на Цветанов. До скоро не го харесвах заради помоята която се изписваше за него в интернет, обаче... Забележете инициативите които поемат. Прекъснаха дългогодишен рекет от страна на кмета спрямо местния бизнес в Гурково, който осигурява прехрана на половината население там. Опитали са се да осигурят възможност за гласуване на емигриралите българи. Замислете се защо, с тяхна помощ ще успеем да се отървем от хунтата. Не ви ли писна всяка година да печелят незнайно как, и да продължават да ни управляват, да крадат парите ни, да усвояват евро проекти. Ние какво виждаме от това? Буквално получаваме утайката. Получаваме някакви некадърно изработени проекти от ГЕРБ. На които стойността им е обявена за милиарди а всъщност излизат милиони. Къде отиват тези пари? А запитвали ли сте се кой ще ги връща? Ами започнете да се запитвате тези въпроси, защото е време да прекъснем тяхното господство. Моето лично мнение е, че Републиканците ще успеят да прекъснат това господство. Успех!!!

Отговори
1 1
Катеричка

Катеричка

01.03.2021 | 17:39

Много правилно подбират народни хора, които знаят какво е положението сред нормалното население. Знаят каква мъка е за да пробиеш в бизнеса. Знаят каква мъка е да отгледаш семейство. Структурирането на цялата партия много ми харесва. Съвкупността от идеи и инициативи в полза на народа ги издига в очите на хората. Трябва да продължават в същия дух и ще успеят да спечелят доверието на народа.

Отговори
0 1
Старосел

Старосел

01.03.2021 | 17:33

Всички кандидати, които представляват Републиканци, не са случайно избрани. Всеки един от тях може да допринесе за развитието на България. Направете простичко сравнение, между техните кандидати и на другите партии.

Отговори
0 1
Карамел

Карамел

01.03.2021 | 17:27

За да просперира България, ни трябват в политиката образовани хора, които са се борили за да успеят в живота. Не сегашните които са свикнали на шуробаджанащина.

Отговори
0 1
Голям банан

Голям банан

01.03.2021 | 17:17

Както съм казвал и ще продължавам да твърдя.. републиканци за България са събрани самохора с акъл, опит, идеи и възможности!

Отговори
0 1
Тракия

Тракия

01.03.2021 | 17:16

Това са кандидати които са с образование и опит в бизнеса, а не като ГЕРБ, всичките им кандидати са събрани от кол и въже

Отговори
0 1
Апроро

Апроро

01.03.2021 | 17:13

Този район спешно се нуждае от промяна, до този момент управляваха Гербаджии и всичко е едно и също, улиците в Хасково са ужасни, а пътищата в региона са целите в дупки и на вълни.

Отговори
0 1
Спиридон

Спиридон

01.03.2021 | 17:10

Точно такива хора ни трябват, млади и успешни. Хасково се нуждае от тях, от техните иновативни идеи за промяна

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?