Следвайте ни

Бизнесмени и дипломати на форум в Хасково 

viber icon

Традиционната за Трифон Зарезан среща на регионалния бизнес организира Хасковската търговско- промишлена палата днес  от  16:00 ч. в залата на комплекс „Фантазия“.

Събитието се организира за двадесет и пети пореден път от ХТПП със съдействието на Българската търговско-промишлена палата. Сред поканените са представители на бизнеса, акредитирани в България дипломати, търговски аташета,  представители на търговските палати от цялата страна, бизнес делегации от Великобритания, Гърция, Индия и Турция, депутати от региона, кметове.  По време на срещата ще бъдат представени и обсъдени актуални теми за бизнеса. 

От 19:00 ч. в ресторанта на парк хотел „Европа“, Хасково ще се състои официалната церемония за връчване на ежегодните грамоти на фирми и личности, както и коктейл с дегустация на вина и продукция на фирми от хранително-вкусовия бранш. 

Церемонията по зарязване на лозята ще е утре в лозовите масиви на с. Стамболово. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?