25

Бизнесменът Веселин Недев втори в листата на "Продължаваме промяната“ в Хасково 

Бизнесменът Веселин Недев е втори в хасковската листа на „Продължаваме промяна“.  Както вече съобщихме водач е Асен Василев. Трети е бившият културен министър Атанас Атанасов, след него е Светла Симидчиева. В 14-членна листа са още Лозко Лозев и Георги Демирев.

До сега отказвах да влизам в листи и да участвам в политиката, тъй като не намирах съмишленици . Сега вярвам, че промяната предстои и искам да участвам в нея. Започнатите промени трябва да продължат. Така отговори на въпрос на  marica.bg 49- годишният бизнесмен. 

Целта ни е победа, каза Атанас Атанасов, като уточни, че това означава мнозинство. Надяваме се повечето българи да гласуват за нас, защото промените трябва да продължат. В Свиленград, която е общината с най- много гласове за нас на предишния вот, хората са доволни, че някой посегна на корупционния модел на Капитан Андреево, каза още Атанасов. 

По отношение на хвърлената ръкавица от Делян Добрев за цената на газа към Асен Василев, Атанасов отговори така : „Асен Василев още миналата година призова Борисов на дебат, ако Борисов го е страх, може да вземе със себе си Добрев“.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?