25

Билет за двама на 14 февруари в хасковския театър 

Ваучер Любов предлага хасковският театър за Свети Валентин.  Празничната промоция е за романтичната комедия „Пижама за шестима“, която ще се играе в Хасково на 14 февруари. Входът за двама с ваучер Любов е - 14 лева  и е в унисон с датата. Пиесата е за любовни триъгълници, в които нищо не е такова, каквото очакват зрителите. А на финала всички печелят!

„Хомеопатия за душата“ е динамична, нетипична, пиперлива и закачлива стендъп комедия, в която Димитър Иванов-Капитана се изявява като актьор, кукловод и вентролог. Освен популярния герой Бай Тъньо, в това шоу за първи път се появява нов образ - тийнейджърът AJ TikTok-a /в ролята Анатолий Ставрев/. 
Димитър Иванов е роден  в Димитровград, в семейство на лекари. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Иван Богоров“.  Дипломира се в НАТФИЗ  - специалност Актьорско Майсторство за куклен театър. През 2019 г. се явява на кастинга за актьори в „Шоуто на Слави“, където става популярен  с хумористичния си скеч с Бай Тъньо.  След това Капитана получава шанс да се обучава в чужбина от американски и словашки вентролози, които му помагат в усвояването на техниката на говорене без да мърда устните си. Така той става първият български вентролог.
През м.г.  участва в първите национални награди за стендъп комедия в България „Златен микрофон“, на които печели Наградата на публиката и остава на почетната стълбичка в другите 2 категории Награда на гилдията и Награда на журито. Постановката ще се играе на 8 февруари.

На 27 февруари е комедията „Веселата карета“ от Елин Рахнев с Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Емануил Костадинов, Стелиян Николов и ФЪНКИ         
Спектаклите за деца през февруари са „Аладин“ на 6 февруари и „Кълбенцата на Баба Марта“, която ще се играе на  27-и.

 

 

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?