112
Следвайте ни

Бардове се събират на поредните ПОКИ в Харманли

viber icon

Поети с китари пристигат за пореден път в Харманли. Официалното откриване на „Поетични струни 2021“ е днес от 17.30 часа с фотоизложба в местния Културен център. 

Експозицията е озаглавена „35 години в 35 снимки“. В първия ден на феста ще се насладим на 2 концерта под надслов „Добре дошли“, концерт на дебютантите Анатоли Илиев, Димитър Милушев-Майкъл и Костадин Шотев, както и „Моята нова песен“, концерт на Александър Кузнецов, Борис Жеков, Иван Павлов, Красимир Йорданов, Геновева Цандева и Бойчо Иванов. 

Същата вечер ще бъде представен рецитал на Тодор Трайчев „Завръщане“ с приятелската подкрепа на Живка и Иван Ненкови. В програмата на ПОКИ 2021 през втория ден е предвидено представяне на новата книгa на Валери Станков „Римувани светулки“. От 18 часа фестът продължава с изпълнения на Асен Масларски, Анатоли Илиев, Алексанър Кузнецов, Борис Жеков, дует „Келтик“, Димитър Милушев-Майкъл, Живка и Иван Ненкови, Иван Павлов, Костадин Шотев и юбилеен рецитал - „Точка БГ“ на 10 години. 

Организацията и провеждането на събитието е съобразена с актуалните към датата на провеждането му изисквания на здравните власти.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?