Следвайте ни

Баня Стил открива своя нов магазин в центъра на Хасково!

viber icon

Тази събота 10.04.2021 г. Баня Стил ще открие своя 14-и магазин и то не къде да е, а именно в Хасково на бул. „Сан Стефано“ 7.

Точно в 11:00 ч. вратите на най-новия магазин на Баня Стил ще се отворят и зрелищно ще дадат начало на един нов етап в проектирането, ремонта и обзавеждането на бани на жителите на град Хасково.

Сред почетните гости на откриването, може да срещнете имена като Владимир Караджов – майсторът от „Бригада Нов Дом“. Ще имате уникалната възможност да се запознаете с най-добрите варианти за обзавеждане, като се докоснете до част от ексклузивните колекции продукти, които Баня Стил предлага и на живо за да се уверите в тяхното качество и стил.

Огромният избор от продукти, предлагани от Баня Стил, се характеризират с различни модели, колекции и дизайни, които успешно удовлетворяват всеки вкус и нужда, не само на крайните потребители, но и тези на инженери и дизайнери.

Магазинът в Хасково се простира на площ от 350 кв.м, а вътре на два етажа ще откриете продукти, които могат да бъдат разграничени заради тяхната изисканост и оригиналност. 

Основана преди 14 години, марката Баня Стил е ориентирана изцяло в областта на обзавеждането за баня. През годините фирмата инвестира в българския пазар, като се превърна в име - символ на национално ниво за всичко, свързано с обзавеждането за баня, без да изневерява на силните местни корени, където е създадена.

Колекциите на магазини Баня Стил се отличават с качество и внимание към дизайна, проектирани и произведени от подбрани европейски производители.
Благодарение на гъвкавата търговска политика, широкият ценови диапазон, голямата конкурентоспособност, както и гаранцията за най-добра цена - Баня Стил е предпочитан избор, когато става въпрос за всичко, свързано с банята и това ѝ позволява да отвори обекти в цялата страна. 

В чест на откриването, магазинът на Баня Стил в Хасково, предлага на своите клиенти 10% допълнителна отстъпка на всички продукти за периода от 10.04. до 20.04.2021!

www.baniastil.com/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Клиентела

Клиентела

11.04.2021 | 09:25

Преди година си купих гранитогрес от Турция за 60лв..Тук при Панев абсолютно от същия цвят , модел и квадратура струваше 200лв.Нека се има и впредвид, че той купува на едро и има остъпки. Тук цените ще ги видим.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?