Следвайте ни

Автобусите на хасковски превозвачи на протест в столицата 

viber icon

Вместо да возят пътници, автобусите на много от превозвачите в хасковска област, днес поеха празни рано сутринта към София. Там на пл. “Батенберг” скоро започва протест срещу приетото от НС вето на президента върху промените, с които бяха инкриминирани т.нар.“споделени пътувания“. Превозвачите смятат, че така се дава рамо на нелегалните превози и настояват това да спре. 

В момента автобуси от цялата страна се подреждат на жълтите павета в столицата за протеста, е видно от видеото, което пусна в профила си във Фейсбук собственикът на една от най- големите транспортни фирми в областта, Себахтин Исмаил. Според него площадът няма да побере всички пристигнали на протеста автобуси. 

Днес по много от линиите от и за Хасково нямаше автобуси в знак на протест.  

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (2)

Шюкри

Шюкри

25.11.2020 | 10:05

Не сте прави в момента.Когато дерете можи със скъпите билети сте добре.

Отговори
2 0
Шюкри

Шюкри

25.11.2020 | 10:03

От колко години цените на билетите се промениха с големия ръст на поскъпването на горивото от 2008г.Но когато цената на барел падна до 30$ цените си останаха същите. За какви промени ратуват? Споделеното пътуване го и на всякъде . Пример: 4- ма студенти пътуват заедно и си поделят пътните. Група работници тръгват от с. Х до местоработата и си поделят пътните. Защо не протестират срещу таксита,които вземат чакащите спирките?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Тръгвате ли по заведения, ако отворят?