Следвайте ни

Авария остави Хасково без тролеи 

viber icon

Хасково остана без тролейбуси, след като в  3 часа след полунощ част от мрежата на бул. „Съединение“, в района на гарата е аварирала, съобщиха от общината. 

Причината е скъсване на няколко места на проводниците от паднали клони. Управителят на „Тролейбусен транспорт“ Албен Манджуков информира, че веднага след аварията екипите на дружеството са започнали работа за отстраняване на аварията и възстановяване на движението на тролейбусите. Междувременно превантивно се отстраняват опасно надвиснали клони по трасето.  По линиите на тролейбусите се движат автобуси. Те покриват същото разписание, за тях важат абонаментните карти и билети на „Тролейбусен транспорт“. Разписанието се спазва. За сега от дружеството не могат да прогнозират кога точно ще бъде отстранена аварията.

Малко след 14.30 часа авариите бяха отстранени и тролеите тръгнаха по линията.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?