Следвайте ни

Аварии окаляха „Болярово“ след канализацията 

viber icon

В кал газят жителите на кв. „Болярово“, където приключва изграждането на канализация. Улиците са в огромни локви, на места е невъзможно дори преминаване на коли. До отсрещните къщи не мога да отида, недоволства Йорданка Гочева от ул. „Хан Тервел“. Колата ми вече 2 седмици е мръсна, няма смисъл да ходя на автомивка, тъй като щом се прибера отново е в кал, коментира млад  неин съсед. 

Причина на калта са авариите по старите етернитови тръби на водопровода. Тъй като имаме забележки обектът не е приет и разплатен, коментира зам.-кметът Динко Тенев. На местата, където са възникнали проблемите тръбите са сменени с нови. Иначе канализацията е положена, трасето е трамбовано, обектът приключва до  дни, допълни още зам.-кметът, който вчера е бил на оглед в квартала. 

Улиците на „Болярово“ не са асфалтирани, с изключение на една и две кръстовища. Тези, по които бе положената канализация се чакълират и на практика ще са в по- добро състояние. Асфалтиране ще има когато бъде сменен и водопроводът.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?