25
Следвайте ни

Атрактивно кръгово за 105 491 лв. правят на входа на Свиленград

viber icon

Атрактивно кръгово  ще има на входа на Свиленград от магистрала „Марица“  до лятото та 2023 г. В него ще бъдат вложени 105 491 лв. от програмата за развитие на селските райони, съобщиха от общината.

Кметът арх.Анастас Карчев подписа договор за безвъзмездна финансова помощ за одобния проект. Вече има готов инвестиционен проект за благоустрояване на зелена площ и художествено оформление на кръговото пространство, обособено при пресичането на ул. „Сан Стефано” и ул. ”Д-р Страшимир Дочков”. С цел естетическо оформление на входа на града вътре в кръговото пространство ще бъдат монтирани монументални архитектурни елементи и ще се изградят водна и зелена площи с декоративни каменни ивици, тревни масиви, дървета, храсти и цветя.

Предстои подготовка и провеждане на процедури за избор на изпълнител  на обществената поръчка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

4000

4000

10.12.2021 | 19:38

А в Пловдив преди 8 години за едно малко кръгово Тотев даде 2 милиона и никой и до сега не му е потърсил отговорност защо е толкова скъпо. То никой не му е потърсил отговорност и за другите десетократно по-скъпи ремонти по негово време, както и никой не му иска обяснение от къде са парите му за хотелите тук и в Гърция, за комплекса Каменица Хил, за къщата на Богомил, за вилата на Белащица, за луксозните джипове и мотори ... Който се сети за още негови сериозни покупки да напише под мен коментар.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?