Следвайте ни

„Ата- строй“ ще прави пистата на стадион „Младост“ в Хасково

viber icon

„Ата –строй“, фирмата на областния лидер на ДПС Мехмед Атаман, представлявана от съпругата му, ще ремонтира атлетическата писта на стадион „Младост“ в Хасково.  Комисията е класирала на първо място офертата на дружеството, което е предложило цена от 410 056 лв. и 90 месеца гаранция. Решението е от 7 юни т.г., а ремонтът трябва да започне скоро. Пистата, която както футболното игрище на стадиона, е неизползваема, ще има 6 коридора. Парите са от общинския бюджет.

Припомняме, че предстои  ремонт на игрището с пари от програма на БФС за над 500 000 лв. За целта ОбС ще представи за безвъзмездно ползване на футболния терен на съюза за 20 г. Ако следващата седмица ОбС  разреши това, ремонтът на терена може да започне скоро и да приключи до края на лятото.

Строителната фирма и тази, който  се грижи за зимното поддържане на част от  града.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?