Следвайте ни

Асфалтират от утре след ремонта на водопровода в Хасково

viber icon

Възстановяването на асфалтовата настилка ​от 6 часа утре ​започва по бул. “България“, от кръстовището с ул.“Св. Климент Охридски“ до кръстовището на Зеленчуков пазар и по бул.“Съединение“, до кръстовището с бул.“Раковски“ в Хасково. Това са отсечките, където бяха сменени водопроводите, съобщиха от кметството.

След 15 дни ще бъде направено цялостно асфалтиране на ремонтираната отсечка на бул.“Съединение“ от кръстовището на Зеленчуковия пазар до това с бул.“Раковски“.

Горещото време и ограничаването на работата на открито при екстремно високите температури, налагат асфалтополагащата фирма да работи от рано сутринта. На място ще бъде поставена сигнализация за временните ограничения на движението.

​"Поднасяме предварително своите извинения на живеещите в района граждани за временното неудобство", ​споделиха още от общинската администрация.  

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?