25
Следвайте ни

Асен Василев събира екип в родното Хасково, посрещат Кирил Петков като звезда

viber icon

Все още събираме екипа за Хасково. Кандидати за депутати ще са хора, успели в работата и бизнеса си извън политиката. Хора, които са готови да го оставят, за да работя за промяна на държавата. Това каза в родния си град Хасково Асен Василев, който както стана ясно ще оглави листата на „Продължаваме промяната“ тук и в столицата.

В Хасково той дойде с Кирил Петков, а посещението се превърна във фотосесия за много хасковлии. Млади и стари се снимаха с новите политици и  доскорошни служебни министри.  Поздравяваха ги, даваха им визитки, пожелаваха им успех.

Не сме месии, не казваме че ще правим от водата вино. Казваме, че всеки трябва да хване мотиката и да си окопае лозето. Но после не трябва да има едни, които да го откраднат, каза Василев.

Освен с ДБ вдясно и с „Изправи се! Ние идваме!“ вляво, ПП води разговори с  още няколко малки партии, но докато не завършим преговорите няма да ги обявяване, каза Кирил Петков. От изявлението на двамата  стана ясно, че ПП ще подпише споразумение с партиите, с които ще се коалира за принципите на управление след изборите.   Трябва да е ясно, че данъците няма да пипат, че  ще прави дълбока съдебна реформа.

ПП са готови да привлекат и  хора от други партии." С ДПС имаме огромно различие и то се отнася до г-н Пеевски. Ние смятаме, че г-н Пеевски е направил множество  корупционни практики, за да стигне до действията по Магнитски. Докато ДПС смятат, че всичко което той е направил е нормално, няма как да работим с тях", каза още Василев.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (6)

Лоли

Лоли

25.09.2021 | 23:41

Пия с кафето и гледам сеир.По- голямата част от напъващите да се снимат или разменят приказка с тях са все познат "муцуни".Едни бяха от СДС,други от БСП,трети от НДСВ,четвърти от ГЕРБ и даже от Цветановите.Като ги огледах, имаха един общ знаменател- келепира.Не мога да разбера тая алчност за власт, слава и пари!Дори и мимолетна да е тя.Един човек ми направо особено впечатление- Димо Боев, бивш полицейски началник. Довечера лижеше задните части на ГЕРБ, съпругата му беше общински съветник от ГЕРБ.Ако с тия хора ще се извършва промяната, халал да им е!Наистина ще е ПОДМЯНА. Имах малко надежда в тях двамата,но......конец фильма.

Отговори
5 0
Попов

Попов

26.09.2021 | 06:37

Той не беше ли представител и на една друга партия преди години? Или на няколко? Вее нямам спомен. Но където се намърда винаги неговата охранителна фирма намазва.Тоя път се,е прицели по- нависоко.За повече пари .Нямат ли хора,че до него опряха?

Отговори
5 0
Тотевисти, Бойковисти, Костовисти  горете в ада, проклети да сте

Тотевисти, Бойковисти, Костовисти горете в ада, проклети да сте

25.09.2021 | 20:35

Мафията командва

Отговори
1 1
Те погребаха България

Те погребаха България

25.09.2021 | 20:34

Ах къде си бай Тошооо , Белене ще го препълниш . Такива крадци не си сънувал . Мафията гомна да яде

Отговори
4 2
Те водят радева зима

Те водят радева зима

25.09.2021 | 17:49

Да не им се хващаме на лъжите.

Отговори
4 3
Този да ги залеем с вода

Този да ги залеем с вода

25.09.2021 | 17:48

Царят излъга по същия начин. Защо винаги се лъжем и като овчици се нареждаме пред канадеца и фалита за да ни острижат. Те карат страшна, гладна радева зима. Да помислим.

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?