Следвайте ни

Арт инсталация и шоу с цигулки гостуват в Свиленград

viber icon

Експозицията „Цвят: Светлина“ от паната, рисувани от децата на школа „Колорит“ при ОНЧ „Заря-1858“ Хасково, ще украсят Градския парк на Свиленград 29 септември.

Изложбата ще бъде открита в 19.30 ч. и ще акомпанира на дуото Свет Радославоф и Таня Стрингс и тяхното шоу с електрически цигулки. Атрактивната арт инсталация се организира от Областния управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова със съдействието на община Свиленград.

Свиленград е вторият град, в който областният управител представя изложбата „Цвят: Светлина“. 

Припомняме, че в средата на лятото децата от школа ,,Колорит“ дариха експозицията, за да може тя да бъде продадена на търг и със събраните средства да се подпомогне определена благотворителна кауза. Още тогава областният управител пое ангажимента да изпълни волята на младите творци, но преди това пожела изкуството им да достигне до повече хора и от другите общини в областта.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?