Следвайте ни

Арест за шофьор, скрил трева за 21 532 лв. в гума 

viber icon

Шофьорът, който пробва да прекара марихуана, укрита в резервна гума на кола преди дни, остава в ареста. Днес Окръжният съд в Хасково му наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“, въпреки че мъжът има постоянен адрес и чисто съдебно  минало. 

Съдът прие, че има опасност той да са укрие. Освен това, за престъплението, в което е обвинен мъжът от с. Дълбоки, Старозагорско, се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от десет до петнадесет години и глоба от сто хиляди до двеста хиляди лева. 

Случаят е от 30 август т.г. Мъжът пробвал да прекара в Турция общо 5.3 кг марихуана, скрита в резервната гума на Ауди. Колата била проверена и дрогата открита. 

Днешното определение на съда подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?