Следвайте ни

Арест за рецидивист, задигнал 10 лева 

viber icon

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ наложи районният съд в Хасково на 31- годишен мъж , задигнал 10 лв. при опасен рецидив. Искането за най- строгата мярка е на Районната прокуратура –Хасково.

И.Й. е привлечен като обвиняем за това, че на 20 т.м. в  Хасково счупил с камък стъклото на  кола и взел  10 лева. Парите били оставени на таблото. 

Още на същия ден бил установен от полицейските служители.    Настоящото деяние е извършено след като обвиняемият е осъждан многократно, предимно за престъпления против собствеността и е изтърпявал ефективно наказания „лишаване от свобода“. Разследването по случая продължава. Определението на Районен съд – Хасково подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Хасково. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?