25
Следвайте ни

Арест за мъж, заловен с канабис за 11 280 лева в "Порше Кайен" 

viber icon

Хасковският окръжен съд остави в ареста мъжът, които преди дни бе заловен с марихуана за 11 280 лв.  на ГКПП „Капитан Андреево“. 

Тревата бе открита в тонколона на колата му- Порше Кайен.  Митничарите извадили пакети с общо тегло от 2. 820 кг. К.К. Д. е обвиняем, че е направил опит да пренесе през границата България в Турция високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана, канабис).

 От събраните данни за задгранични пътувания може да се направи извод, че е налице опасност обвиняемият да се укрие. Тази възможност се подкрепя допълнително и от естеството на обвинението, което е за тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 15 години и глоба от сто хиляди до двеста хиляди лева. За това ХОС му наложи мярка за неотклонение "Задържане под стража". Тя може да се обжалва пред  Апелативния съд в Пловдив.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?