Следвайте ни

Апел! Радост има нужда от помощ за лечение

viber icon

Молба за помощ отправя семейство Дукови от Димитровград. Дъщеря им Радост вече 3 години се справя геройски със заболяване,  но има нужда от финансова подкрепа за продължаващо лечение. 

Радост Дукова е родена преждевременно в седмия месец с хидроцефалия, в последствие и с ДЦП. Преди три години благодарение на добри  и съпричастни хора семейството започна кампания, а със събраните средства стартира физиотерапия в рехабилитационен център в Истанбул. След 3 години рехабилитация  Радост премина през  няколко операции и вече е почти самостоятелна в своята походка. Сега й предстои операция за сваляне на планки и пирони от двете крачета. Това е съпроводено с едногодишна рехабилитация. Сумата по дарителската сметка е  около 10 000 лв. и ще стигне само два рехабилитационни курса, които са планирани за януари и февруари. 

Семейството  не може да се справи само с разходите и се надява на хора с добри сърца да помогнат. Ние също вярваме, че това ще се случи, за да не слиза усмивката от личицето на малката Радост!

Ето линк към страницата на Радост с информация как да помогнем

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?