Следвайте ни

Антон Атанасов: БПС ще покаже нови лица

viber icon

онференцията на 16 юни се проведе по решение на Общинския съвет на БПС.Тя е редовна и не се налага провеждане на друга.  Делегатите бяха надлежно уведомени. Така отговори на въпрос на „Хасковска Марица”, защо изборът на общински лидер  бе почти тайно, новоизбраният Антон Атанасов. 

Както съобщихме, той смени на поста Атанас Василев. На  конференцията, приключила за  40 минути, не бяха допуснати хора като Димитър Добрев и дългогодишни членове на партията в Хасково, което предизвика недоволство сред тях. Защо не са били допуснати в залата в НТС обаче Атанасов не отговори.

Новият лидер е на 33 г. и е адвокат. Той каза, че скоро партията ще покаже и други нови лица, тъй като подмладяването е естествен процес.  Антон Атанасов застана за пръв път пред медии след избора си за общински лидер .

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?