44

Ансамбъл "Златна Тракия"-Хасково отбелязва 35 години с грандиозен концерт

По повод своя 35-годишен юбилей ансамбъл "Златна Тракия"-Хасково подготвя грандиозен концерт-спектакъл, за да отпразнува подобаващо този празник. В концерта ще вземат участие всички настоящи танцьори в ансамбъла, както и доста от ветераните. Бройката на "старите" танцьори остава тайна, но обещава едно събитие, което ще напълни сърцата на публиката.

Тече усилена подготовка за концерта и се провеждат много репетиции, за да се утвърди качеството на танцьорите и красотата на българските народни танци. Бивши танцьори от цяла България ще се включат в спектакъла и ще покажат магията на българското фолклорно изкуство.  

Юбилярите, под ръководството на главния художествен ръководител на ансамбъла Златка Тимонова, се впускат в това приключение с най-големите усмивки и желание, за да покажат какво могат бившите танцьори, да се изправят пред настоящите и да създадат една страхотна компилация от запомнящи се моменти, преплитайки минало и настояще. 

Празничният спектакъл ще бъде в концертната залата на ОНЧ "Заря - 1858" в Хасково на 25 март.

Танцьорите ще отбележат празника си с нови костюми и реквизит благодарение на Община Хасково и Министерството на културата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?